Hobby-kutyaiskola

Kedves Érdeklödők!

Az iskola esményeiről,oktatások kezdéséről,friss hírekről az iskola Facebook oldalán értesülhet.

Facebook cím:Hobby kutyaiskola Dunakeszi

Megnyitottunk

Megnyílt a Hobby-Kutyaiskola Dunakeszin .Szeretettel várunk minden tanulni vágyó kis és nagykutyást fajtakorlátozás nélkül.

 

Elindult új honlapunk

A 2013-as év jelentős mérföldkő a Hobby Kutyaiskola történetében.

Hobby Kutyaiskola
2120 Dunakeszi, Állomás sétány 19.

A kutyák helyes viselkedésre nevelését már egészen kölyök korban érdemes elkezdeni, mikor már minden oltását megkapta és kutyák közé vihető. Iskolánkban 4 és 7 hónap közötti kölyköket várunk a kutyaoviba, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a szocializációra, megalapozzuk a további képzést, valamint segítünk szorosabb kapcsolatot kialakítani a gazdival.

A szocializáció lényege, hogy a kutyákat bármilyen közösségbe engedhetjük, ivartól és mérettől függetlenül, melynek elsajátítását az órák alatti játékok segítik elő. Játékkal és jutalomfalattal vezetjük rá kedvencünket a feladatok megértésére, mint például az ültetés, láb mellett pórázon követés, behívás és különböző ügyességi feladatok. Ezek azok a fontos elemek, amik a későbbiekben nagy segítséget adhatnak a további munkához.

A kölyökkor a kutya életének felettébb érzékeny szakasza. Az ekkor kialakuló viselkedésformák a kutya egész életét meghatározzák. Ezért hasznos a kölyöksuli mind a kiskutya, mind gazdája számára.

Foglalkozásainkon a fiatal kutyák játékosan ismerkednek a fajtársakkal és emberekkel szemben tanúsítandó magatartás szabályaival, a mindennapi élet fontos szituációival. A gazdák megtanulják, hogyan lehet a kiskutyát magukhoz hívni, dicsérni, jutalmazni, a veszélyes dolgokat megtiltani neki, helyesen gondo